• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Lucian Sânmărtean, campion cu FCSB în sezonul 2013-2014, a comentat, în direct la Digi Sport Matinal, situaţia lui Alibec.

Un fotbalist cu un potenţial imens, actualul vârf al vicecampioanei se află într-o eclipsă prelungită de formă. Fără gol în Liga 1 în acest sezon, căpitanul roş-albaştrilor a ieşit în evidenţă prin proteste şi mulţi nervi.

Episodul "Voluntari" l-a trimis în afara lotului, atât Becali, cât şi Dică criticându-l pentru atitudinea avută. Sânmărtean a explicat de ce în tricoul FCSB lui Alibec îi e mult mai greu să fie fotbalistul din stagiunile trecute, însă a precizat că are încredere că acesta se poate maturiza, astfel încât să fie un fotbalist de prim plan.

"La Steaua nu are nimeni răbdare. Dacă la Astra a găsit un mediu în care să performeze, la Steaua e mai complicat. Toată atenţia e îndreptată spre tine când eşti la Steaua, e o altă presiune", a explicat Sânmărtean, pentru ca apoi să explice faptul că, din punctul său de vedere, vârful trebuie să îşi reconsidere atitudinea faţă de fotbal şi să se maturizeze: "El e un model din punctul meu de vedere, a fost şi pus căpitan, conduita lui trebuie să fie alta. El trebuie să lucreze cu el mai mult".

Alibec va fi reprimit săptămâna viitoare la prima echipă, Becali dorind ca atacantul să fie titular în etapa a patra din Europa League, cu Hapoel Be'er Sheeva. Două echipa din Anglia şi una din Portugalia îl vor monitoriza pe fostul atacant al Astrei.