• Liga 1, play-out, etapa a 13-a: CSM Iaşi-Voluntari (miercuri, 31.05, ora 21:00)
  • Handbal masculin - Champions League Final 4: Veszprem - PSG (Digi Sport 1, sâmbătă, 03.06, ora 16:15) şi Vardar - Barcelona (DigiSport 1, sâmbătă, 03.06, ora 19:00)

Lucian Sânmărtean a înscris astăzi, în confruntarea cu FC Voluntari, unul dintre cele mai norocoase goluri ale carierei. Portarul adversarilor, Dragoş Balauru, a gafat nepermis, scăpând mingea în poartă.

De doar 7 minute a avut nevoie Pandurii să deschidă scorul în disputa cu ilfovenii, Sânmărtean trecându-şi numele pe tabelă, în urma unei lovituri libere. Unul dintre cei mai buni executanţi de faze fixe din Liga 1, mijlocaşul gorjean a fost de această dată extrem de norocos. Practic, el a nu a făcut altceva decât să cadreze balonul pe spaţiul porţii, Balauru făcând o gafă impardonabilă.

Acsinte, coechipierul din defensivă al portarului, a rămas interzis de gafa acestuia, însă a sesizat imediat că Balauru e cu moralul la pământ după eroarea comisă. Fundaşul stânga a refuzat să îi reproşeze portarului golul şi în schimb l-a luat în braţe, în tentativa de a-i ridica moralul.

Vezi mai jos golul lui Sânmărtean