• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Lucian Sânmărtean își încheie în această vară contractul cu Al Ittihad și nu exclude posibilitatea de a reveni la Steua, alături de care să jaoce în Champions League. Mijlocașul a vorbit pentru Digi Sport despre planurile sale și spune că e gata să asculte orice ofertă.

Pe 13 martie, Sânmărtean a împlinit 36 de ani, dar nu se gândește să-și încheie cariera. Mai ales că a jucat, integralist, 7 meciuri în ultima lună pentru echipa sa de club, Al Ittihad, dovedind că e într-o formă fizică excelentă. “A fost bine! Greu, o perioadă lungă cu foarte multe meciuri, suntem angrenați în trei competiții, Liga Campionilor, Cupa Regelui și campionat. Am jucat din două în două zile, s-a adunat oboseala, dar una peste alta sunt sănătos și asta e cel mai important. Se simte oboseala, că am jucat meci de meci, am avut 15 meciuri în două luni, ceea ce e foarte mult.”, a declarat fotbalistul, telefonic, exclusiv pentru Digi Sport.

Pe 30 iunie îi expiră contractul cu Al Ittihad și e dispus să revină la Steaua, în condițiile în care clubul saudit nu a inițiat discuții pentru prelungirea înțelegerii: ”Deocamdată nimeni nu a venit cu vreo discuție, cu ofertă. E timp. O să încerc să îmi găsesc și alte variante. Oriunde, de oriunde vine oferta, eu iau în calcul orice.”

Întrebat dacă ar fi tentat să vină să joace cu Steaua în Champions League, Sânmărtean n-a exclus această variantă: “Greu de spus deocamdată. Nu știu ce se va întâmpla cu mine și cu contractul meu. Le urez să se califice, să ia campionatul, am avut momente extraordinare la această echipă.”

42 de meciuri oficiale a jucat Sânmărtean la Steaua, marcând 6 goluri și oferind 19 pase de gol