• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ajuns la 37 de ani, Lucian Sânmărtean vrea să își continue cariera și a anunțat la Digi Sport Matinal că nu duce lipsă de oferte. După ce a plecat de la saudiții de la Al Taawon, fostul mijlocaș al Stelei a spus că se pregătește împreună cu Nana Falemi, pentru a rămâne într-o condiție fizică bună și a recunoscut că și-ar dori să joace din nou în afara României din motive financiare.

Încă nu am pus bine la punct planurile de viitor. Sunt într-o pauză prelungită, mă bucur de vacanță alături de familie. Mă antrenez cu domnul Falemi, țin să-i mulțumesc”, a declarat Lucian Sânmărtean, la Digi Sport Matinal.

Orice discuție este deschisă pentru mine. Pentru mine ar fi ideal dacă aș putea continua undeva pe afară, pentru că, pentru mine, situația financiară este importantă, sunt spre final. Dacă nu se concretizează nimic, aș putea discuta și cu echipele din Liga 1. Mi-ar plăcea să mai joc puțin, atât cât mai pot și cât mă mai ascultă campionatul”, a adăugat mijlocașul de 37 de ani, care s-a despărțit în urmă cu câteva luni de Al Taawon, după încheierea campionatului din Arabia Saudită.

Sânmărtean a precizat că decizia finală o va lua în următoarele săptămâni.

Sunt ceva discuții cu echipe din Liga 1, dar doar la discuții am rămas, pentru că încă nu m-am hotărât. Mingea este la mine și o să iau decizia în următoarele săptămâni”.

Încă am plăcerea de a juca, organismul mă ascultă, motivație încă am. Este important pentru mine ceea ce își dorește și familia”, a mai zis Sânmărtean.

Mijlocașul care s-a aflat în lotul României la Euro 2016 a evoluat, în cariera sa, pentru Gloria Bistrița, Panathinaikos, FC Utrecht, FC Vaslui, Steaua, Al Ittihad, Pandurii Tg Jiu și Al Taawon.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT