• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Golgheterul ediției trecute de campionat din Liga 1, Gregory Tade (29 de ani) a ajuns să nu mai prindă nici măcar lotul la Steaua. Vârful francez nu mai poate evolua în acest sezon decât la CFR Cluj, în afara roș-albaștrilor, idee care nu le displace ardelenilor.

”Cristian Lopez nu este un număr 9 pur, este așa mai mult al doilea vârf, un jucător foarte bun cu simțul porții. Un vârf puternic, un jucător foarte bun cu simțul golului, un vârf puternic care să joace în tandem cu el este necesar și acest vârf poate fi Tade. El nu poate juca decât la noi sau la Steaua până la vară”, a spus Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj.

Despre posibila revenire a lui Tade a vorbit și Mario Camora, căpitanul ardelenilor.

”Tade, dacă vine, e binevenit. Toată lumea știe că el poate să joace numai la noi și așteptăm să vină. Avem încredere în el și îl ajutăm să dea ce e mai bun pentru noi”, a spus fundașul stânga portughez.

Ofertă oficială pentru Camora de la Steaua

Mureșan a spus că jucătorii CFR-ului nu duc lispă de oferte, unul fiind Cristian Lopez.

”Am primit o ofertă pentru el, am zis prețul, care este unul foarte mare, prohibitiv. În campionatul din care face parte echipa care s-a interesat de Lopez sunt bani. Dacă îl vor și dau suma cerută, care este peste un milion de euro, atunci îl transferăm și găsim imediat altul, pentru că avem în vizor.

Dar eu cred că rămâne la noi să ne ajute să ne descurcăm bine până la vară”, a mai spus Mureșan.

Și Camora a fost la un pas de a pleca de la gruparea ardeleană.

”Au fost discuții cu Bari, dar și din altă parte. Și Steaua a făcut o ofertă destul de concretă, dar până la urmă au luat un alt jucător. Dar, Camora vrea să rămână la noi până la vară. El mai are contract cu noi și sezonul viitor”, a mai spus Mureșan.

CFR Cluj a transferat în această iarnă un singur jucător, pe spaniolul Juan Carlos Real Ruiz.