• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (luni, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (luni, 20:45, Digi Sport 1)

Ioan Andone pregătește derby-ul cu Steaua cu aproape tot lotul valid. Aproape, pentru că ”Fălcosul” nu se poate baza pe doi jucători, Maximiliano Oliva și Ionuț Șerban, în timp ce Jaime Penedo este incert în acest moment.

TOATE INFORMAȚIILE DESPRE DINAMO-STEAUA LE GĂSIȚI AICI!

Oliva, care devenise jucător de bază în banda stângă a apărării, s-a accidentat în prima parte a meciului cu FC Voluntari, disputat sâmbătă la Giurgiu și câștigat de roș-albi cu 2-1, și nu a putut fi recuperat în timp util pentru ”Derby de România”, pentru că are o microruptură fibrilară.

Dinamo - Steaua, din etapa a 18-a a Ligii 1, se va juca miercuri, 30 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul poate fi vizionat GRATUIT și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro de către abonații RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate ÎN TIMP REAL pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

În aceste condiții, Andone îl va trimite pe teren din primul minut pe Steliano Filip, cel care primește astfel o șansă de a-i demonstra tehnicianului că merită încrederea acordată.

În afara lui Oliva, Andone nu se va putea baza nici pe Ionuț Șerban (probleme inghinale), în timp ce Penedo este sub semnul întrebării. din cauza unor dureri la mâini.

”Sper ca Penedo să se antreneze normal și joi poate îl vedeți în poartă sau, dacă nu, pe bancă”, a spus Andone, la conferința de presă de dinaintea marelui meci. 

Cum ar putea arăta echipa de start a lui Dinamo contra Stelei: Brănescu - Ceccarelli, Nedelcearu, Maric, St. Filip - D. Nistor, Palic - Hanca, Rotariu, V. Lazăr - Gnohere
Antrenor
: Ioan Andone 

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT