• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

FCSB a reușit să-l achiziționeze pe Cătălin Golofca, unul dintre cei mai buni jucători din campionat, în acest debut de sezon. Deși a avut o evoluție entuziasmantă, reușind 3 goluri în 4 meciuri pentru FC Botoșani, atacantul va trebui să se lupte serios pentru un loc în echipa lui Nicolae Dică.

Ilie Dumitrescu nu-l vede pe jucătorul de 27 de ani titular la FCSB și consideră ca acesta poate profita de faptul că formația finanțată de Gigi Becali va fi angrenată în mai multe competiții.

”Va fi complicat pentru Golofca. Va juca un Tănase, un Teixeira, un Budescu. Eu cred că Tănase va juca titular. Mie îmi place ca jucător și este normal să și joace.

Totuși, Steaua va fi angrenată în câteva competiții importante și cred că are nevoie de mai mulți jucători, pentru că titularii vor fi epuizați”, susține Ilie Dumitrescu.

Deși în acest debut de sezon, Golofca a evoluat pentru Botoșani pe partea stângă și a avut prestaţii foarte bune, Becali susține că acesta nu poate juca la FCSB pe acelaşi post, ținând cont de faptul că acolo evoluează ”decarul” roș-albaștrilor, Florin Tănase.

”Golofca nu joacă doar pe partea stânga, el joacă și pe dreapta, acolo a jucat mai mult anul trecut. Noi acolo avem nevoie de el, că dacă nu poate Budescu, o să joace el în dreapta și Teixeira în spatele atacantului”, a spus Gigi Becali, după care a continuat ”Tănase e fotbalist, nu ai cum să pui presiune pe el, e titular”.

Golofca poate evolua pe toate posturile în linia de atac și până acum a jucat pentru Cetate Suceava, Rapid Suceava și FC Botoșani.

4 meciuri are Golofca, în acest sezon, pentru moldoveni, reușind să marcheze 3 goluri și să le ofere colegilor 4 pase de gol.

500.000 de euro este cota de piață a lui Golofca, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

VIDEO cu ultimul gol marcat de Golofca pentru Botoșani