• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cristian Săpunaru, jucătorul lui Pandurii Târgu Jiu, speră ca Adrian Mutu să revină în fotbal, el declarând, miercuri, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, că acesta se poate întoarce şi la prima reprezentativă dacă va avea evoluţii bune la echipa de club.

"Mutu este jucător valoros şi va rămâne un jucător valoros indiferent de vârsta pe care o are. E greu să ajungi la performanţele lui. Sper să revină în fotbal, fie la noi (n.r. - la Pandurii Târgu Jiu), fie în altă parte. Dacă va avea evoluţii bune, atunci cred că va reveni şi la echipa naţională", a spus Săpunaru despre Adrian Mutu, jucător care nu şi-a găsit încă o echipă după despărţirea de gruparea indiană FC Pune City.

Pandurii Târgu Jiu este una dintre echipele cu care Adrian Mutu negociază în această iarnă, nefiind exclus ca atacantul de 37 de ani să semneze cu gruparea gorjeană.

Săpunaru a afirmat că şi-ar dori să meargă alături de prietenul său, Daniel Niculae, la EURO 2016, dar a precizat că acest lucru este posibil doar dacă amândoi vor avea evoluţii bune la echipele de club.

"Deocamdată vreau să mă pregătesc cât mai bine la echipa de club. Apoi, dacă voi fi convocat, mă voi duce la echipa naţională. Ar fi frumos să fiu cu Daniel Niculae (n.r. - jucător legitimat la Astra Giurgiu) la EURO 2016, mi-aş dori foarte mult. Dar mai întâi trebuie să ne facem treaba cât mai bine la echipele de club, pentru că altfel nu putem ajunge la lotul naţional. Daniel Niculae este un jucător care merită să fie la echipa naţională dacă este în formă", a mai spus fotbalistul de 31 de ani.