• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Scandal mare la Juventus București! "Apele" nu s-au liniștit după înfrângerea cu FCSB, scor 1-2, iar Daniel Oprița nu a fost lăsat să conducă antrenamentul de luni. Tehnicianul nou-promovatei a fost oprit de paznici la intrarea în stadion, iar scandalul a început din nou la Juventus.

Problema este că Juventus a vrut să se despartă de Oprița fără obligația unor sume compensatorii, decizie cu care tehnicianul nu a fost de acord, așa că acesta a venit la ședința de pregătire.

Nou-promovata în Liga 1 nici nu se mai gândește să-l păstreze pe Oprița și îl va numi antrenor interimar pe Marin Barbu, care ar urma să și conducă echipa la meciul din etapa a 8-a, cu Astra Giurgiu. Partida este transmisă de Digi Sport 1, vineri, ora 18:30.

Juventus nu are nicio victorie în Liga 1 și a acumulat doar 2 puncte în clasament.

"Mă consum foarte mult, am făcut tot ce depinde de mine. Știți cum e... M-au lăsat frații și prietenii. Am plecat la luptă cu o șurubelniță să mă bat cu tancurile", a spus Daniel Oprița, după înfrângerea cu FCSB.