• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Atacantul Andrei Cristea, în prezent sub contract cu gruparea AS Martina Franca din divizia a treia italiană de fotbal, ar putea reveni în această pauză competiţională la formaţia CSMS Iaşi, anunţă, vineri, gruparea moldoveană pe contul oficial de Facebook.

"Andrei Cristea ar putea reveni în Copou în această pauză competiţională", se menţionează pe site-ul de socializare citat.

Mesajul este însoţit şi de o declaraţie a preşedintelui executiv al clubului din Copou, Florin Prunea, în care acesta afirmă că Andrei Cristea i-a transmis că în România va mai juca doar la CSMS Iaşi.

"Andrei e un jucător şi un băiat de caracter. În plus, a demonstrat ataşament faţă de Iaşi şi cât a jucat la Poli, şi în vară, când mi-a mărturisit clar că în România nu ar veni decât la Iaşi", a menţionat Prunea.

În vârstă de 31 de ani, Andrei Cristea evoluează din luna septembrie a anului trecut la AS Martina Franca, formaţie din divizia a treia italiană. El a jucat în 16 partide pentru formaţia sa în acest sezon, marcând trei goluri.

Ştefan Grigorie şi-a reziliat contractul

Prunea a declarat vineri că a reziliat pe cale amiabilă înţelegerea cu mijlocaşul Ştefan Grigorie.

"Am discutat cu Grigorie şi am decis de comun acord să reziliem contractul pe care îl avea cu noi până în vară. Grigorie a devenit liber de contract şi va încasa toate drepturile la care avea dreptul până în luna decembrie inclusiv.

În cantonamentul din Antalya, care va începe luni, în schimb, ar putea merge fundaşii Ante Saric şi Marco Ferrara. În Antalya, îl aşteptăm să vină şi pe Julius Wobay", a spus Florin Prunea, conform Mediafax.