• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dinamo schimbă căpitanii pe bandă rulantă: banderola a fost deja pe braţul lui Alexe, Vojnovic şi Matei, dar niciunul dintre ei nu mai este la echipă, ultimul fiind pregătit să plece în străinătate.

Astfel, gruparea din "Ştefan cel Mare" va avea nevoie de un nou lider, lupta fiind se pare între Steliano Filip (21 de ani) şi mai noul său coleg, Paul Anton. Fundaşul stânga poate fi prima opţiune, ţinând cont că se află la al patrulea sezon în "Groapă", dar şi că este unul dintre puţinii jucători care cochetează cu echipa naţională.

De partea cealaltă, jucătorul venit în septembrie s-a integrat perfect la Dinamo, fiind deja unul dintre oamenii de bază ai lui Mircea Rednic. Mai mult, pentru mijlocaşul de 24 de ani ar fi a treia grupare la care ar purta banderola de căpitan, după Gloria Bistriţa şi Pandurii.

Până acum, lupta pare a fi câştigată de Anton, care a fost deja căpitanul lui Dinamo în 4 rânduri în această stagiune, în Liga 1, în meciurile cu ASA Tîrgu Mureş, CS U Craiova, Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj. De cealaltă parte, Filip nu a condus niciodată, în această campanie, echipa.