• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Nicolae Dică are o singură dilemă înaintea meciului cu CFR Cluj, care va avea loc în această seară de la ora 21:00. Tehnicianul de 37 de ani oscilează între a-l folosi pe Florinel Coman titular pe banda stângă sau pe Florin Tănase. Din câte se pare, antrenorul FCSB va miza totuși pe ”decarul” echipei, ținând cont de faptul că l-a schimbat în minutul 65 al meciului cu Gaz Metan, pentru a-l odihni.

Pentru jocul din această seară, tehnicianul roș-albaștrilor, Nicolae Dică, are la dispoziție aproape tot lotul. Singurul absent fiind Filipe Teixeira. Jucătorul a suferit o contuzie în timpul meciului cu Viitorul, pierdut de FCSB cu 0-1, și nu a putut fi recuperat, urmând să rateze și ”eternul derby”, cu Dinamo. ”Sperăm ca în 4-5 zile să-l avem la antrenamente”, a spus Dică înaintea meciului de la Cluj.

Antrenorul FCSB va face 8 schimbări în primul 11 pentru meciul cu ardelenii, față de jocul cu Gaz Metan, câștigat cu 4-0, când a odihnit mai mulți jucători. Astfel că vor reveni în echipa de start jucători precum Benzar, Bălașa, Morais, Pintilii, Nedelcu, Golofca, Budescu și Alibec.

În acest moment, Dică are în lot 5 jucători care dacă vor primi cartonașul galben în meciul cu CFR vor rata derby-ul cu Dinamo. Dintre aceștia doar Pintilii este însă titular, ceilalți urmând a fi rezerve. Este vorba despre Gnohere, Man, Larie și Popescu.

Cum ar putea arăta FCSB în meciul cu CFR:

Niță - Benzar, Planic, Bălașa, Morais - Pintilii, Nedelcu - Golofca, Budescu, Tănase - Alibec

Partida dintre CFR și FCSB se va disputa în această seară, de la ora 21:00, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT