• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Deși Steaua și Craiova s-au înțeles deja pentru transferul lui Andrei Ivan, pentru o sumă record pentru o tranzacție între două cluburi din România, Andrei Ivan încă nu este jucătorul Stelei. Impresarul atacantului de 19 ani de al oltenilor, Sorin Paraschiv, a explicat, într-o intervenție telefonică la emisiunea Digi Sport Special că negocierile echipei campioane cu fotbalistul său vor avea loc doar mâine, miercuri, 27 ianuarie.

”S-a vorbit foarte mult de echipe din străinătate, dar deocamdată nu a ajuns nici la Steaua. Vom vedea mâine dimineață ce se va întâmpla. Am jucat opt ani la această echipă, normal că e un pas bun pentru orice jucător, mai ales din România. E o rampă de lansare bună, o știu din proprie experiență. Mâine vom discuta mai multe. Nu s-a negociat ore în șir, așa cum a scris cineva pe Facebook și îl tot sună pe tatăl copilului la telefon, dar fără succes. Și știți la cine mă refer. Vom vedea mâine ce va fi.

Eu voi discuta în numele lui, este jucătorul meu. Eu la 16 ani am văzut acest băiat, am văzut din prima că are calități extraordinare, am avut mare încredere în el”, a declarat Paraschiv.

Fostul jucător al Stelei a dezvăluit că mâine va sosi o ofertă pe numele lui Andrei Ivan și de la Espanyol Barcelona, echipă antrenată de Costel Gâlcă.

„Vă dați seama, dacă vă puneți în locul lui... Ieri la Barcelona, apoi la Espanyol, acum la Steaua, e greu să rămână concentrat. Nici el nu mai știe unde îi e locul. Mâine va fi o nouă ofertă, 100%, de la Espanyol, din Spania. Și eu sunt puțin derutat. Mâine va fi o zi lungă. Astăzi nu s-a discutat nimic cu noi, cu jucătorul, dar cluburile s-au înțeles, e adevărat”, a mai spus Paraschiv.