• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Ionuţ Negoiţă a făcut unele declaraţii susprinzătoare, dacă ţinem cont de relaţiile tensionate în care se află cu fostul acţionar Nicolae Badea. Actualul patron al lui Dinamo ar vrea să-i dea acţiuni în schimbul unei părţi din datoria de două milioane de euro, însă propunerea acestuia a fost refuzată fără echivoc de Badea.

"Nu sunt interesat de oferta domnului Negoiţă. Dacă spune că Dinamo a devenit o societate sănătoasă după ce a preluat-o dânsul, de ce nu o ţine pe toată?", a spus Nicolae Badea pentru Gazetă.

"Când am cumpărat de la domnul Badea cele 30 la sută din acțiuni, clubul era aproape în faliment, iar în acest moment există scenariul să-i convertesc o parte din acțiuni în cuantumul datoriei. Este un scenariu din care toată lumea are de câștigat. Dânsul mi-a vândut 30 la sută dintr-o societate aproape moartă, eu îi ofer acum acțiuni, pentru doar o parte a acelei sume, la o societate sănătoasă, curată și viabilă economic", a declarat Ionuţ Negoiţă pentru aceeaşi sursă.

În vară, Badea era la fel de ferm: ”Domnul Negoiță are, de peste patru ani, o obligație de plată. Suma este la fel ca în martie 2013. Să-mi dea banii și totul se rezolvă!”.

În acest moment, Badea a obţinut în instanţă sechestrarea acţiunilor pentru plata datoriei, iar executarea datornicului este foarte probabilă. Există din ce în ce mai multe zvonuri conform cărora sunt mai mulţi oameni de afaceri interesaţi să preia Dinamo, între care Ioan Becali şi Patrick Borcea, acesta din urmă fiul lui Cristian Borcea.