• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Liber de contract de mai bine de un an, de când s-a despărțit de arabii de la Al Ittihad, Victor Pițurcă a dezvăluit că și-ar dori să revină în fotbalul românesc în viitorul apropiat și a dat de înțeles că echipa la care ar vrea să activeze este CS U Craiova.

Victor Pițurcă s-a declarat încântat de cum arată noua arenă a oltenilor. CS U Craiova a inaugurat noul stadion de aproximativ 30.000 de spectatori într-un amical de lux cu Slavia Praga. Dincolo de faptul că au fost copleșiți de inaugurare și n-au jucat nimic, pierzând cu 0-4, oltenii sunt considerați de fostul selecționer drept favoriți la un titlu de campioni în Liga 1.

”Cred că este de pe acum posibil ca Universitatea Craiova să ia campionatul. Este în primele trei și are o echipă destul de valoroasă după părerea mea. Dacă nu anul ăsta, atunci cu siguranță la anul Craiova poate câștiga campionatul”, a declarat fostul selecționer.

Victor Pițurcă, tehnicianul în vârstă de 61 de ani, care a pregătit-o ultima oară pe Al Ittihad din Arabia Saudită, nu ar spune ”nu” unui proiect de asemenea anvergură și ar vrea să o antreneze pe CS U Craiova.

”Sper ca în viitorul apropiat să revin la Craiova”, a mai adăugat fostul selecționer al României. Victor Pițurcă a mai antrenat trei echipe de club în carieră: Steaua, Universitatea Craiova și Al Ittihad.

Încă din vară, în Craiova circulau mai multe zvonuri care spuneau că Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, ar vrea să îl aducă în locul lui Devis Mangia pe Victor Pițurcă, cel care le refuzase un contract celor de la Zamalek.