• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Jucătorii campioanei au terminat astăzi vacanța și Reghecampf a chemat la reunire 24 de jucători. 16 dintre ei au făcut vizita medicală în această dimineaţă. Au lipsit cei cinci fotbaliști care au jucat constant în prima parte a sezonului și care acum sunt pe lista de transferuri și nu vor merge în cantonament cu lotul campioanei.

Steliștii au efectuat vizita medicală la Centrul Național de medicină sportivă, iar apoi au intrat în programul normal de antrenamente, urmând ca duminică să plece în Antalya, pentru un cantonament de 11 zile.

Tade, Tahar, Alcenat, Breeveld și Guilherme nu vor face deplasarea și trebuie să-şi caute echipe dacă vor să joace în a doua parte a acestui sezon, altfel se vor antrena separat de prima echipă a Stelei. Nu fac parte din planurile de viitor ale antrenorului campioanei. Tîrnovan și Aldea vor fi cel mai probabil împrumutați și nici ei nu au fost la vizita medicală.

STEAUA ESTE NOMINALIZATĂ LA ECHIPA ANULUI 2015, GRAŢIE PERFORMANŢELOR DIN MANDATUL LUI GÂLCĂ. INTRĂ AICI ŞI VOTEAZĂ-ŢI FAVORIŢII

Doar 16 jucători au mers la vizita medicală, întrucât Pintilii și Bourceanu au făcut deja testele, la fel ca și cei trei fotbaliști care vin de la Ceahlăul, Ștefănescu, Popadiuc și Chitoșcă. Portarul Florin Niță va efectua vizita medicală la Chiajna, iar Fernando Varela, care s-a operat înainte de Crăciun, va veni direct în Antalya, urmând un program special de recuperare. Şi Kharja se va alătura lotului tot în Turcia.

Au efectuat azi vizita medicală (16 jucători):

Portari: Cojocaru, Poiană

Fundași: Papp, Carp, Toșca, Râpă

Mijlocași: Stanciu, Filip, Enceanu, Mihalcea, Muniru, Ad. Popa, Hamroun, Chipciu

Atacanți: Tudorie, Onțel

Lotul Stelei pentru perioada de pregătire (24 de jucători):

Portari: Niță, Cojocaru, Poiană

Fundași: Papp, Carp, Toșca, Râpă, Varela

Mijlocași: Stanciu, Filip, Enceanu, Mihalcea, Muniru, Ad. Popa, Hamroun, Chipciu, Pintilii, Bourceanu, Ștefănescu, Popadiuc, Chitoșcă, Kharja

Atacanți: Tudorie, Onțel

PROGRAM CANTONAMENT STEAUA

10-21 ianuarie - cantonament la ”Gloria Sports Arena”, Belek (Turcia)

Programul amicalelor

19 ianuarie: Young Boys Berna (Elveția)

26 ianuarie: Ujpest FC (Ungaria)

24 ianuarie - 7 februarie - cantonament la ”Regnum Carya Golf & Spa Resort”, Kadriye

Programul amicalelor

29 ianuarie: SK Sturm Graz (Austria)

31 ianuarie: Ludogorets (Bulgaria)

4 februarie: Steaua - Djurgardens IF (Suedia)

6 februarie: Steaua - AS Trencin (Slovacia)