• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Dinamo Steaua 3-1. Nedelcearu a reușit să-i aducă pe dinamoviști în avantaj miercuri seară în Derby-ul României. Reușita din prelungirile primei părți, dar și victoria cu 3-1 au fost ingredientele unei seri perfecte, în opinia lui Ionuț Nedelcearu.

”Da, o seară perfectă, nu se putea mai bine, 3-1 împotriva Stelei este tot ce ne doream”, a fost prima reacție a fotbalistului, care este de părere că au reușit să depășească șocul golului rapid înscris de steliști: ”N-a fost bine deloc, însă așa am început și meciul cu CFR și atunci chiar am căzut. Am învățat din greșeli, iar în meciul cu Steaua nu puteam să cădem din primul minut. Am crezut în șansa noastră și am luptat în continuare”.

VEZI AICI PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT 

Dinamo a reușit să preia conducerea exact înainte de pauză, prin Nedelcearu, când fundaşul "câinilor" a primit o mingea în careu de la Hanca şi, profitând de marcajul prea larg al lui Momcilovic, s-a întors şi l-a învins pe Niţă cu un şut plasat. ”Înseamnă totul despre mine, este seara perfectă, am marcat împotriva rivalilor. Eram obligați să câștigăm, Viitorul și Craiova au făcut-o și ele, nu puteam să ne îndepărtăm și mai mult de ele. Trebuie să rămânem sus”, a mai punctat Nedelcearu, care a vorbit și despre evoluția rivalilor: ”Am fost mai buni ca ei la toate capitolele și victoria este meritată. Ne bucurăm că am câștigat, asta este cel mai important. Suporterii au fost la înălțime, au făcut-o din nou, de data asta și noi am răspuns pe măsură. Cât despre titlu, nu ne gândim încă, în play-off o să fie alt campionat”.

VIDEO CU REUȘITA LUI NEDELCEARU: 

Sanjeev Kumar, CEO-ul grupului care vrea să preia o parte din procentele deţinute de Negoiţă la Dinamo, este așteptat de Nedelcearu să investească în Ștefan cel Mare. ”Nu ne gândim dacă va investi, să o facă, să bage bani, să mai fie aduși fotbaliști, să jucăm în Europa”.