• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș, problemele din atacul Stelei persistă. În primele 11 etape din Liga 1, atacanții vicecampioanei României au marcat, în total, un singur gol.

În acest moment, Steaua are 3 atacanți în lot, Bojan Golubovic, Alexandru Tudorie și Theodor Botă, dar un singur gol marcat în 11 etape disputate în Liga 1 - cel al lui Tudorie, din victoria cu 3-1 de pe terenul Viitorului. Fostul atacant de la Oțelul și FC Voluntari mai are o reușită în cont, în victoria cu 2-0 de la Botoșani, din Cupa Ligii.

Fără Florin Tănase, accidentat serios în etapa trecută și operat la genunchi la Roma, greul din atac va fi din nou pe umerii lui Tudorie, sprijinit de William de Amorim, Adi Popa și Boldrin, anunțați și ei titulari pe Arena Națională, cu Gaz Metan.

Golubovic, fără goluri și cu puține realizări în minutele jucate pentru Steaua, pare să fi pierdut prim-planul în fața mai tânărului Tudorie, care are în fața lui și atuul celor două goluri marcate până acum în acest sezon.

Conducerea speră ca problemele din atac să se rezolve din iarnă, odată cu venirea lui Denis Alibec, al cărui transfer a fost rezolvat încă de săptămâna trecută.

17 goluri a marcat Steaua până acum în actualul sezon al Ligii 1, cu trei mai puține față de FC Botoșani și cu 5 sub CFR Cluj.

Dacă în atac lururile nu stau strălucit, Steaua e impecabilă din punct de vedere defensiv. Are cea mai bună apărare din Liga 1, cu doar 8 goluri primite în 11 meciuri.

Echipa probabilă a Stelei la meciul cu Gaz Metan Mediaș:
Niţă - Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic - Muniru, Bourceanu - Popa, Boldrin, De Amorim - Tudorie.

Steaua - Gaz Metan Mediaș se joacă duminică, 16 octombrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDE&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.