• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Atmosfera de la FCSB nu este deloc liniștită în această perioadă, iar ultimele declarații ale Anamariei  Prodan, care a ieșit la rampă cu un atac frontal la adresa managerului sportiv Mihai Stoica, nu au făcut decât să agite și mai mult apele la echipa roș-albastră.

"Ce oameni penibili și duplicitari! Răul echipei... Bălan a făcut rău echipei... Când nu te ridici la nivelul acestor jucători și nu reprezinți nimic este firesc să ai frustrări. Baftă Steaua! Good luck Golofca și Alibec! Sunteți foarte buni, iar eu am încredere oarbă în voi", a fost postarea de pe Facebook a Anamariei Prodan, venită după ultimele atacuri ale lui Mihai Stoica la adresa celor doi jucători susținuți de impresară.

Anamaria Prodan a fost implicată în trecut în mai multe transferuri la echipa finanțată de Gigi Becali, printre care și cele ale lui Golofca și Alibec, pe care nu îl impresariază, dar în cazul căruia a putut înlesni mutarea de la Astra.

În spatele revoltei agentului FIFA s-ar afla nemulțumirea față de tratamentul de care au parte jucătorii de la FCSB pe care îi impresariază, și faptul că nu mai are influență în cadrul clubului, potrivit ediției tipărite a Gazetei. Soția precedentului antrenor de la gruparea roș-albastră a mai intrat în "clinciuri" și în precedenta perioadă de după plecarea lui Laurențiu Reghecampf, când pe banca bucureștenilor se aflau Costel Gâlcă sau Mirel Rădoi.

Dacă pe Gâlcă l-a ajutat performanța, cu cele 3 trofee cucerite în sezonul petrecut la FCSB, lui Mirel Rădoi i-au lipsit rezultatele și a plecat în prima parte a stagiunii 2015-2016, fiind înlocuit tocmai de Reghecampf. Acum, Reghe are o situație stabilă la Al Wahda (locul 4 în Emirate, după 4 etape - cu 3 victorii și o înfrângere) și pare să fie departe de o nouă revenire la clubul lui Becali.

”Sunt jucători care la Steaua nu suportă presiunea, așa este, dar noi nu avem de unde să știm asta înainte. Bălan (n.r. - cel căruia Dică i-a cerut detalii despre jucător) nu i-a făcut rău băiatului, dar ne-a făcut rău nouă! Bălan știa că lui Golofca îi place viața”, spunea MM Stoica, sâmbătă dimineață, la emisiunea "Digi Sport Matinal", lucru care a cauzat atacul impresarei.

Anamaria Prodan are acum sub contract 8 jucători de la FCSB: Florin Niță, Marian Pleașcă, Gabriel Enache, Lucian Filip, Eduard Stăncioiu, Vlad Achim, Mihai Pintilii și Cătălin Golofca.