• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Etapa recent încheiată din Liga 1 a produs un scandal, care a ”escaladat” în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport. Gestul lui Denis Alibec, supărat după schimbarea de la Cluj, din meciul CFR - FCSB 0-0, care a plecat la vestiare înainte de terminarea partidei, a fost aspru sancționat de către Gigi Becali. Mai mult, între Laurențiu Reghecampf și Marius Șumudică a izbucnit un dialog incredibil între cei doi antrenori.

Dincolo de gestul lui Alibec, de prestațiile pe care le au celelalte ”vedete” din Liga 1, de golurile pe care le marchează, rămâne ideea că este o distanță foarte lungă între mentalitatea fotbaliștilor români și cei străini. O declarație a lui Eden Hazard (26 de ani), mijlocașul celor de la Chelsea, ar trebuie să devină o definiție pentru toți fotbaliștii din Liga 1, care au gânduri de preamărire.

”Cel mai greu este să fii constant. Nu poţi să faci un meci formidabil, unul mai puţin bun, apoi două meciuri formidabile... Din 38 de meciuri (n.r. - ale unui campionat cum este cel din Anglia), trebuie să joci bine în 38. E ceea ce fotbaliştii foarte mari reuşesc să facă”, a spus Hazard.

De altfel, belgianul a mai spus, pentru ”Eleven Sports”, că trebuie să dovedească mai multă constanţă pe terenul de joc. 

Deşi are un sezon foarte bun cu Chelsea, care este aproape de titlul de campioană, Hazard a estimat că în stagiunea 2014-2015 a avut evoluţii şi mai bune pentru formaţia londoneză, care atunci a câştigat Premier League.

”Sincer, cred că am jucat foarte bine şi în anul când am luat titlul cu Chelsea (n.r. - 2014-2015) şi în ultimul sezon la Lille. Chiar cred că atunci când am luat titlul cu Chelsea am fost mai performant pe ansamblul tuturor meciurilor”, a mai spus mijlocaşul.

Belgianul a avut unele probleme fizice: ”În acest an am ratat deja două meciuri din cauza unei accidentări, în timp ce acum doi ani n-am ratat niciun meci. Am fost titular de fiecare dată".