• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Ilie Dumitrescu știe cum poate reveni Denis Alibec jucătorul care era la Astra și cum s-ar putea transforma în fotbalistul pe care-l așteaptă toată lumea. Alibec a fost exclus din lotul FCSB, de către Nicolae Dică, pentru comportament nesportiv manifestat la meciul cu Voluntari, în momentul schimbării. Atacantul a fost și amendat cu 25% din salariu.

Fostul internațional îl sfătuiește pe atacant să dea kilogramele jos și să facă 1.500 de abdomene pe zi. Ilie Dumitrescu este convins că, dacă Alibec nu ar fi avut probleme cu accidentările, nu ar fi ajuns în această situație.

”Trebuie să înțeleagă că trebuie să manifeste o educație profesională: să fie mai disciplinat, să nu aibă kilograme în plus, să facă 1.500 de abdomene, să nu intre accidentat, pentru că altfel se compromite.

Eu l-am văzut atunci când nu avea probleme medicale că putea să decidă jocuri. Ce meciuri a făcut cu Viktoria Plzen și cu Sporting, să nu uităm asta”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu trage un semnal de alarmă în privința lui Alibec și-i transmite acestuia că a venit vremea să se trezească. Eroul din meciul cu Argentina consideră că atacantul ”are încă minte de copil”.

”Să înțeleagă și alt aspect: dacă era în altă parte nu se vorbea atât de el. Trebuie să muncească. Degeaba are calități. Dacă nu va înțelege acest aspect, peste ani vom vorbi despre "Denis Alibec, atacantul care a trecut pe la Steaua, dar a avut evoluții bune la Astra". Pentru mine, Alibec are minte de copil”, a mai spus fostul internațional.

14 meciuri și două goluri are Alibec în acest sezon pentru FCSB.

3 milioane de euro este cota de piață a lui Alibec, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT