• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Lider în Liga 1, Astra se confruntă cu mari probleme financiare, astfel că titlul pare în acest moment un obiectiv destul de îndepărtat. Daniel Isăilă, secundul naţionalei şi fost antrenor la Astra a analizat la Digi Sport situaţia de la club.

Tehnicianul nu crede că viitorul sună roz pentru fosta sa echipă, mai ales că Ioan Nicolae, omul numărul unu din club, se află după gratii. Fotbaliştii se confruntă cu mari probleme financiare, iar acest climat nu este prielnic performanţei.

"Eu sper să se rezolve, dar din păcate fotbalul românesc e plin de probleme. Nu e un semn bun deloc ce se întâmplă şi nu văd soluţii pe termen scurt", a spus secundul lui Iordănescu, la Digi Sport.

O salvare pentru Astra ar putea fi reprezentat de vânzarea lui Budescu, însă în acest moment variantele transferului în ţările arabe sau la Steaua au căzut. Isăilă crede că echipa se poate redresa după plecarea golgheterului, condiţia fiind ca o parte din suma din transfer să fie investită corect, în aducerea altui fotbalist de valoare.

"Niciun jucător nu e de neînlocuit, e clar că e un jucător care poate face diferenţa. Sunt de părere că atunci când clubul primeşte o sumă importantă de bani pe un jucător, dacă aceştia sunt investiţi corect, se creează climatul pentru a nu se simţi lipsa acestuia. Trebuie căutat un jucător de acelaşi profil, care să aibă calităţi similare", a mai spus Isăilă.