• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Preşedintele de onoare al Stelei, Helmuth Duckadam, a criticat organizarea de către Federaţia Română de Fotbal a turneului de pregătire al echipei naţionale din Turcia, programat în perioada 25 ianuarie - 6 februarie, precizând că acest stagiu este o alegere nefericită deoarece jucătorii convocaţi nu vor avea de câştigat din amicalele din Antalya.

"Din păcate, acest turneu din Turcia al naţionalei nu a fost o alegere prea fericită. Dar este alegerea lui nea Puiu (n.r. - selecţionerul Anghel Iordănescu). Cred că jucătorii nu vor avea prea mult de câştigat din aceste partide amicale ale naţionalei. Dacă ne uităm, Steaua are adversari mult mai puternici în amicale", a spus Duckadam.

EXCLUSIV S-au stabilit cele 3 amicale pe care România le va disputa în Antalya 

Acesta a explicat că era mult mai bine dacă jucătorii stelişti convocaţi erau lăsaţi să se pregătească alături de antrenorul Laurenţiu Reghecampf. "Cu siguranţă era mai bine dacă cei şase jucători convocaţi rămâneau să se pregătească în perioada respectivă la Steaua. Asta şi pentru Reghecampf, care trebuie să lucreze şi să îi omogenizeze. Părerea mea este că se putea găsi o soluţie să plece trei şi trei, dar asta e situaţia", a adăugat preşedintele de onoare al grupării roş-albastre.

Steaua va pleca duminică, 24 ianuarie, în cel de-al doilea cantonament al iernii, tot în Turcia. 

Duckadam s-a arătat satisfăcut de transferurile efectuate de Steaua în această pauză competiţională, precizând că i-ar plăcea totuşi dacă ar putea fi achiziţionat şi mijlocaşul formaţiei Astra Giurgiu Gabriel Enache. "Eu sunt mulţumit de transferurile de la Steaua, dar mai important este să fie mulţumit Reghecampf. Pentru că şi anul trecut am făcut achiziţii multe şi importante, dar, din păcate, nu au dat satisfacţia aşteptată. Sper ca de data aceasta jucătorii noi să se integreze cât mai repede şi să câştigăm campionatul. Marica e un jucător cu multă experienţă care poate să dea un mare plus Stelei. Iar Bawab un jucător tehnic care poate să marcheze mult. Sunt transferuri binevenite amândouă. Nu ştiu dacă patronul are acelaşi interes faţă de Budescu la fel ca în urmă cu o lună. Pe mine m-ar bucura însă dacă ar semna Enache", a precizat Duckadam.

Niţă, Papp,  Toşca, Pintilii (foto), Adi Popa şi Stanciu sunt cei 6 stelişti convocaţi la lot de Anghel Iordănescu. Laurenţiu Reghecampf insistă însă să nu-şi lase toţi cei 6 elevi odată la echipa naţională.