• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

La prânz, Sport.es, ziarul de "casă" al Barcelonei, anunţa interesul catalanilor pentru Andrei Ivan, fotbalistul lui CS U Craiova. Ulterior, sursa citată a venit cu o serie de detalii despre mutare.

Pentru început, în măsura în care mutarea se va concretiza, vârful oltenilor va merge la Barcelona B, cum era de aşteptat, însă ziarişitii catalani l-au prezentat ca pe un adevărat star. Singura neconcordanţă este legată de interesul Stelei, spaniolii notând că acesta a primit o ofertă de 3 milioane de euro din partea campioanei. Probabil informaţia ajunsă în Spania a fost trunchiată, Becali anunţând că îi doreşte la "pachet" pe patru dintre fotbaliştii lui CS U: Alexandru Mateiu, Nicuşor Bancu, Andrei Ivan şi Bogdan Vătăjelu. Chiar şi aşa, greu de crezut că suma tuturor transferurilor s-ar apropia de 3 milioane de euro.

"Andrei Ivan este starul Craiovei, în ciuda faptului că are doar 19 ani. A debutat deja la echipa naţională şi e în atenţia Stelei, care oferă trei milioane de euro pentru serviciile sale. Chiar şi aşa, jucătorul preferă Barcelona, considerând această oportunitate drept ceva ce apare o dată în viaţă", notează sursa citată.

5 goluri a marcat Andrei Ivan în Liga 1, el fiind folosit atât ca aripă, cât şi ca atacant de careu