• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO CFR Cluj - Astra Giurgiu 3-2. Prima înfrângere suferită de Astra în campionat în 2017 l-a supărat la culme pe antrenorul campionilor, Marius Șumudică, eliminat de pe bancă pentru prima dată în actualul sezon. Tehnicianul i-a reproșat mai multe decizii arbitrului Sebastian Colțescu, despre care spune că speră să nu fi rămas cu gândul la greșelile comise acum un an și jumătate în favoarea giurgiuvenilor.

În august 2015, Astra câștiga cu 2-0 în fața Stelei (VIDEO), care avea în acel meci nu mai puțin de 3 goluri nevalidate, iar analizele ulterioare au dezvăluit că reușitele au fost regulamentare.

Șumudică și-a adus aminte de acel meci și a spus că speră ca centralul Colțescu să nu fie urmărit de acele greșeli și să încerce să arbitreze în compensație. 

Acum, tehnicianul campioanei l-a acuzat pe central că le-a acordat prea multe cartonașe galbene jucătorilor săi, pe care i-a liniștit, ca și cum le-ar fi transmis: "Stați cuminți, că e rezolvat".

Până vineri, ultima înfrângere a Astrei era tot într-un meci cu CFR și tot cu Sebastian Colțescu la centru, pe 1 decembrie (1-2, VIDEO).

"E prima mea eliminare în acest campionat, absolut degeaba. Nu mi s-a spus nimic, nici nu mi s-a atras atenția înainte, m-a trimis direct în tribună. Sper să mă înșel și ca domnul Colțescu să nu rămână cu imaginea acelui meci pe care l-am câștigat cu Steaua, pe niște greșeli de arbitraj ale tușierilor și de fiecare dată când ne prinde acum să aibă trac și să ducă meciul într-o singură direcție.

Am simțit asta, nu sunt de ieri, de azi pe teren și vă spun și statistic: ultimul meci pierdut acasă de Astra, acum 10 etape, a fost cu CFR Cluj, cu domnul Colțescu la centru. Pierd acum tot cu domnul Colțescu - cred că nu e întâmplător - iarăși, la Cluj. Nu vreau să pun în umbră acum victoria celor de la Cluj, dar mi-a liniștit repede jucătorii. Mi-a dat 8 galbene și a spus: 'Stați cuminți, că e rezolvat'", a declarat Marius Șumudică, în cadrul emisiunii "Digi Sport Matinal".

VIDEO Eliminarea lui Șumudică la meciul cu CFR

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT