• Tenis WTA, finala de la Cincinnati: Simona Halep - Garbine Muguruza, ACUM, în direct pe Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă, azi: Barcelona - Betis, ACUM, Digi Sport 3, Deportivo - Real Madrid, 23:15, Digi Sport 2

Astra, Steaua şi Viitorul şi-au tăiat "partea leului" la premiile AFAN. Budescu a fost desemnat cel mai bun fotbalist din campionatul României în 2015. El a fost desemnat, totodată, şi cel mai bun atacant.

La un pas de a ajunge la Steaua, Budescu a fost protagonistul galei. În urma voturilor primite din partea fotbaliştilor şi antrenorilor care activează în primele trei eşaloane, Budescu a fost declarat cel mai bun atacant şi cel mai bun jucător din Liga 1, în 2015.

Marius Şumudică, antrenorul Astrei, a fost desemnat cel mai bun antrenor. La gala Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori a mai fost premiat un jucător de la Astra Giurgiu, Silviu Lung Jr, ales cel mai bun portar.

Cel mai bun fundaş a fost ales Fernando Varela (Steaua), acestuia revenindu-i şi premiul pentru cel mai bun jucător străin din România.

Nicolae Stanciu, component al echipei Steaua, a fost ales cel mai bun mijlocaş.

FC Viitorul a primit premiul fair-play, dar şi un premiu pentru cel mai bun conducător de club (Gheorghe Hagi) şi unul pentru cel mai bun tânăr jucător - Ianis Hagi.

Selecţionerul Anghel Iordănescu a obţinut premiul pentru excelenţă, în timp ce Mirel Rădoi a primit premiul pentru întreaga carieră.

Alte premii acordate la gala AFAN:

Cel mai bun arbitru - Cristian Balaj

Cea mai bună jucătoare de fotbal - Ştefania Vătafu

Cel mai bun jucător de futsal - Robert Lupu

La eveniment au fost prezenţi ministrul Tineretului şi Sportului Elisabeta Lipă, vicepremierul Vasile Dîncu şi fostul vicepremier Gabriel Oprea.