• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Steaua a anunţat, pe site-ul oficial, ca a perfectat o partidă amicală în compania celor de la SCM Piteşti, echipă care evoluează în Seria 3 din Liga a III-a. 

Jocul se va disputa marţi, începând cu ora 18:00, pe Stadionul "Nicolae Dobrin", din Piteşti. Partida va fi organizată de către echipa condusă de Constantin Schumacher, iar intrarea spectatorilor va fi liberă, mai scrie sursa citată. 

"Au luat absolut tot!" Becali a început demolările în Ghencea. Prima "victimă"

La amicalul de marţi, Mirel Rădoi nu va avea la dispoziţie nu mai puţin de 11 jucători. Kharja, Papp, Hamroun, Muniru și Enceanu sunt indisponibili medical, ei urmând să rateze și derby-ul cu Dinamo, în timp ce Adi Popa, Tudorie, Cojocaru, Carp, Varela și Alcenat sunt convocați la echipele naționale. 

11-le Stelei alcătuit din jucătorii absenţi: Cojocaru - Papp, Carp, Varela, Alcenat - Kharja, Muniru - Ad. Popa, Hamroun, Enceanu - Tudorie

Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:30, și este transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.