• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

După ce în etapa trecută, contra lui CS U Craiova, Steaua a fost acuzată din toate părţile că e ajutată de arbitri, de această dată roş-albaştrii au acuzat că au fost cei nedreptăţiţi. Pe lângă penalty-ul irosit de Boldrin, vicecampioana a mai cerut în două rânduri lovituri de la 11 metri.

Primele 45 de minute din meciul Steaua - Gaz Metan au adus în prim plan o echipă a lui Reghecampf lipsită de orizont. Lucrurile s-au schimbat, măcar din punct de vedere al atitudinii, în partea secundă, când De Amorim&Co s-au năpustit spre poarta lui Pleşca.

Roş-albaştrii s-au considerat nedreptăţiţi de arbitraj în două rânduri. Mai întâi, în minutul 51, Boldrin a cerut penalty, după un contact cu Susnjar. Reluările au arătat că fotbalistul Gazului l-a tras de şort pe stelist, însă căzătura a părut teatrală. Florin Marcu, arbitrul meciului, a considerat că stelistul a simulat şi i-a acordat cartonaş galben.

A doua fază discutabilă s-a petrecut în minutul 71, când De Amorim a fost faultat clar de Creţu. Apărătorul dreapta al oaspeţilor a primit al doilea galben, însă arbitrul a considerat că faultul a început în afara careului şi a acordat doar lovitură liberă, spre nemulţumirea roş-albaştrilor.