• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

După ce l-a luat pe Ciprian Marica, Steaua a fost pe cale să îi dea rivalei Dinamo o nouă lovitură. Campioanei i-a fost propus fundașul central Gordan Bunoza, care în returul sezonului trecut a jucat pentru "câini", dar roș-albaștrii l-au refuzat.

Finanțatorul stelist Gigi Becali a anunțat, miercuri, că roș-albaștrii îl mai vor pe Gabriel Enache, dar și un fundaș central. Gordan Bunoza (foto, în săritură) a fost propus la gruparea campioană, potrivit ProSport, însă nu va ajunge sub comanda lui Laurențiu Reghecampf.

Bosniacul - care va împlini 28 de ani pe 5 februarie - este liber de contract, după ce s-a despărțit la începutul lunii ianuarie de Pescara, echipa care l-a împrumutat în sezonul trecut în România. După returul petrecut în Șoseaua Ștefan cel Mare, Dinamo a vrut să îl cumpere definitiv în vară, dar suma cerută de italieni a fost socotită prea mare de către finanțatorul "câinilor", Ionuț Negoiță.

Acum, apărătorul a devenit liber de contract, după ce a jucat numai două meciuri de la revenirea la Pescara. Lipsa de jocuri în ultima jumătate de an a fost și una dintre cauzele pentru care nu a ajuns la Steaua.

Campioana continuă căutările pentru un fundaș central.

15 meciuri și un gol are Gordan Bunoza pentru Dinamo în Liga 1, în returul sezonului trecut.

500.000 de euro este actuala cotă de piață a fundașului central, potrivit site-ului transfermarkt.de.

10 transferuri a rezolvat Steaua în această iarnă: Mihai Pintilii (liber), Alexandru Bourceanu (liber), Paul Pîrvulescu (revenit după împrumutul la FC Voluntari), Marko Momcilovic (Pandurii - pentru 250.000 de euro), Ciprian Marica (liber), Thaer Bawab (liber), Doru Popadiuc, Cătălin Ştefănescu şi Sebastian Chitoşcă (toţi 3 de la Ceahlăul - pentru 150.000 de euro), Timo Gebhart (*liber de contract, urmează să semneze).