• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Alin Toşca, unul dintre cei mai constanţi jucători ai Stelei din sezonul trecut, are ofertă din Serie A. Mutarea are şanse mici să se materializeze, Becali nefiind de acord cu modul în care au negociat oficialii italienilor.

Steaua a reuşit în ultima săptămână să cedeze pe sume importante doi dintre jucătorii importanţi din lot: Stanciu (la Anderlecht, pentru 9,8 milioane de euro) şi Cojocaru (la Crotone, pentru 1 milion de euro). Tot în liga 1 italiană ar fi putut ajunge Toşca, fotbalist care în acest moment este accidentat.

Evoluţiile bune din ultimul an ale fundaşului nu au trecut, însă, neobservate, astfel că jucătorul - care poate evolua atât în centrul defensivei, cât şi în bandă - l-au adus în atenţia unor formaţii importante. Becali a dezvăluit că are pe masă o ofertă de 2,5 milioane de euro, dar, cel puţin pentru moment, nu a luat-o în calcul.

"Am ofertă pentru Toşca de 2,5 milioane de euro, dar nu îl dau. Au zis că îmi dau banii în doi ani, dar nu am fost de acord: voiam banii într-un an", a spus Becali, la Fotbal Club, în direct pe Digi Sport 1.

Steaua are în acest moment în lot doar trei fundaşi centrali. Pe lângă Toşca, doar Mitrea şi Tamaş mai pot evolua în acea poziţie. Totuşi, roş-albaştrii sunt foarte aproape să îl împrumute de la PAOK pe Dimitrios Chatziisaias.