• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Steaua a renunţat astăzi la Cojocaru, tânărul goalkeeper urmând a îşi încerca şansa în Serie A, la Crotone. Becali îl considera un "jucător problemă", motiv pentru care a dat curs imediat ofertei.

Considerat în trecut unul dintre cei mai de perspectivă portari români, Cojocaru nu a reuşit să se impună în curtea roş-albaştrilor. Iniţial în umbra lui Tătăruşanu, Cojocaru a primit o mulţime de şanse odată cu plecarea acestuia la Fiorentina, dar nu le-a fructificat.

În mod firesc, staff-ul tehnic i-a dat şansă lui Niţă, care ulterior a apărat aproape fără greşeală. Însă tată lui Cojocaru se pare că nu s-a obişnuit cu ideea şi l-a contactat în mai multe rânduri pe Becali pentru a-şi expune punctul de vedere.

Informaţia a fost dezvăluită de patronul Stelei la Digi Sport 1, în cadrul emisiunii Fotbal Club, tot el precizând cum au decurs negocierile cu Stăncioiu, goalkeeper-ul venit să asigure varianta de background pentru Niţă.

"Eu vreau să fac fotbal la Steaua, nu grădiniță. Când vin părinții și te cicălesc, copilul ăla nu mai are viitor. Tatăl lui venea și ne spunea că Meme ar avea ceva cu el. Că nu știu ce avem noi cu el. Am vorbit cu jucătorul și i-am spus că doar cu el și cu Hamroun am probleme. Doar ei doi ne fac probleme, așa că am renunțat la el.

L-am dat la Crotone şi am rezolvat cu Stăncioiu. N-am dat niciun ban pe Stăncioiu. Are în contract că dacă primește o ofertă mai mare decât are la ASA îi va da drumul. El are 6000, noi îi dăm 7000 de euro. Nu stau să mă rog de Cojocaru, că el se crede cel mai mare portar din Europa", a declarat Gigi Becali la Digisport.

Cojocaru va merge sub formă de împrumut la Crotone, Steaua urmând a primi 250.000 de euro pentru jucător. În condiţiile în care echipa se va menţine în Serie A, în vara lui 2017, Crotone va mai plăti 750.000 de euro pentru transferul definitiv. În caz contrat, goalkeeper-ul se va întoarce în lotul lui Reghecampf.