• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Steaua a fost umilită în "eternul derby", scor 3-1, nereuşind în acest an să obţină nici măcar o victorie în faţa marii rivale, Dinamo.

Dincolo de acest aspect statistic, jocul echipei este unul extrem de slab. Vicecampioana îşi creează foarte puţine ocazii, indiferent de adversar, iar tot sistemul ofensiv al formaţiei pare a fi unul la întâmplare, fără un plan stabilit şi exersat dinainte.

Reghecampf a recunoscut că echipa e în criză, imediat după partida de aseară, iar Duckadam, preşedintele de imagine al vicecampioanei, se situează pe o poziţie similară. Vina pentru această situaţie este împărţită, crede eroul de la Sevilla, care a discutat şi despre derby-ul de miercuri seară.

"Înţelegem că suntem într-o criză de idei, de formă, de vină e toată lumea, fiecare parte are câte o vină. Şi jucătorii, şi conducătorii. Şi antrenorii, Reghecampf are o vină, chiar şi eu! Nu mă aşteptam la acest deznodământ, m-am aşteptat la altceva, ştiind că Steaua ştie să se mobiliezeze la meciurile importante, am crezut că va fi altceva, dar m-am înşelat. Nici n-ai cum să remarci un jucător la finele unui asemenea joc!", a opiniat oficialul echipei Steaua, pentru ProSport.

În condiţiile în care Steaua are un joc atât de steril, locul 1 pe care încă echipa se află e unul mincinos. Doar lipsa de valoare a urmăritoarele au făcut ca roş-albaştrii să poată să îşi păstreze poziţia, în ciuda faptului că au adunat un singur punct din ultimele trei etape. În iarnă se va trage linie, şi toată lumea pare că e gata de un nou început la Steaua.

"Greu de spus cât va mai rezista Steaua pe primul loc, jucăm din trei în trei zile, jocul nu merge, avem meci greu în Spania (n.r.cu Villareal, partidă decisivă pentru calificarea în primăvara europeană); sper să rezistăm pe primul loc până la terminarea turului şi sunt convins că în primăvară vom arăta cu totul altfel. Să scăpăm de aceste jocuri, că nu ştiu dacă se mai poate face ceva", a mai spus Duckadam.