• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Aşa cum digisport.ro a anunţat azi, Steaua şi Astra încă negociază pentru transferurile lui Budescu şi Enache. Tratativele ar trebui să fie finalizate în această săptămână, existând şanse reale ca ambii fotbalişti să semneze cu formaţia roş-albastră. 

Două milioane de euro oferă Steaua pentru Budescu şi Enache, fotbalişti pe care Laurenţiu Reghecampf îi doreşte insistent. În cadrul unei conferinţe de presă, antrenorul campioanei a vorbit despre stadiul negocierilor dintre campioana României şi Astra.

"Eu mi-aş dori ca Budescu să ajungă la Steaua. Vedem ce se va întâmpla în săptămâna care urmează. Cât despre Enache, cei de la Astra spun că e un jucător pe care se bazează. Eu cred că nu a greşit cu nimic. A spus că e flatat de oferta echipei Steaua. Noi îl dorim, dar trebuie să ajungem la un acord cu Astra. Ce a făcut Enache? N-a omorât pe nimeni.

Durează enorm până semnezi un contract. Sunt multe lucruri de rezolvat. Se poate întâmpla ca un jucător să renunţe, mai sunt paşi de făcut. Ştiţi că există interes pentru aceşti jucători. Dacă se rezolvă bine, dacă nu, viaţa merge înainte. Nu cred că există soluţia ca Budescu să plece în China şi noi să îl luăm împrumut de acolo. Dacă îl luăm, nu încercăm printr o echipă din China. N-am auzit de aşa ceva până acum", a afirmat Laurenţiu Reghecampf. 

Două milioane de euro oferă Steaua pentru Budescu şi Enache

10 transferuri a rezolvat Steaua în această iarnă: Mihai Pintilii (liber), Alexandru Bourceanu (liber), Paul Pîrvulescu (revenit după împrumutul la FC Voluntari), Marko Momcilovic (Pandurii - pentru 250.000 de euro), Ciprian Marica (liber), Thaer Bawab (liber), Doru Popadiuc, Cătălin Ştefănescu şi Sebastian Chitoşcă (toţi 3 de la Ceahlăul - pentru 150.000 de euro), Timo Gebhart (*liber de contract, urmează să semneze)