• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Mirel Rădoi nu poate profita din plin de întreruperea campionatului pentru meciurile echipelor naționale, pentru că nu are la dispoziție nu mai puțin de 11 jucători. Marți, campioana va juca un amical la Pitești în care antrenorul va vedea la lucru mai mulți puști.

Problemele de efectiv ale Stelei s-au agravat în această perioadă, când în afara celor cinci accidentați, Rădoi nu i-a avut la dispoziție nici pe Adi Popa, Tudorie, Cojocaru, Carp, Varela și Alcenat, convocați la echipele naționale. Kharja, Papp, Hamroun, Muniru și Enceanu sunt indisponibili medical, ei urmând să rateze și derby-ul cu Dinamo.

Astfel, Rădoi va avea șapte absenți contra rivalilor bucureșteni, celor cinci accidentați alăturându-se suspendații Chipciu și Tahar. În aceste condiții, la Pitești, unde nu s-a stabilit încă adversarul pentru marți, tehnicianul campioanei va fi nevoit să folosească mai mulți tineri de la juniori care în această săptămână s-au pregătit cu echipa mare.

Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:30, și este transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.