• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Adrian Neaga şi-a desemnat succesorul în lotul FCSB. Fostul jucător al roş-albaştrilor îl vede pe Florinel Coman "croit" după el, evident din punct de vedere al jocului.

În vară, Becali a făcut un efort deosebit, plătind două milioane de euro celor de la Viitorul, plus 500.000 de euro dacă anul viitor intră în grupele Ligii Campionilor. În cazul unui viitor transfer, Viitorul mai ia 20%. Drept urmare, mijlocaşul ofensiv de bandă are toate şansele să se transforme în cel mai scump transfer din istoria fotbalului intern.

Până acum, fostul fotbalist al lui Hagi nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, însă Neaga crede că acesta are nevoie de timp pentru a se integra perfect în echipa lui Dică. În direct la Digi Sport Special, fostul jucător din Ghencea a avut doar cuvinte de laudă pentru Coman.

"Mie mi-a plăcut de când a venit la Steaua Florinel Coman. Este un transfer bun, de viitor. Cred că are nevoie de o perioadă de acomodare până să se impună. Are viteză, îmi place, îmi aduce aminte de mine. Şi Tănase este un jucător care de asemenea îmi place", a spus Neaga, la Digi Sport Special.

1 titlu a cucerit Neaga în Ghencea (sezonul 2004-2005). El a evoluat pentru Steaua în perioada 2001-2005 şi 2007-2009. În momentul transferului de la Argeş, Rică Neaga era considerat cel mai talentat tânăr jucător din campionatul intern