• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Steaua pleacă duminică în Turcia, în primul cantonament al iernii, dar cei 4 jucători excluși din lot de patronul Gigi Becali rămân la București.

Tade, Alcenat, Tahar și Breeveld, care nu au fost nici la vizita medicală, nu vor merge împreună cu ceilalți jucători în stagiul de pregătire care va dura 11 zile. Se vor antrena alături de un preparator fizic al clubului.

Ar fi rămas și Guilherme alături de ei, dar și-a reziliat contractul și este aproape să semneze cu italienii de la Bari, unde ar fi coleg cu un ant stelist: Ionuț Rada.

În continuare, cei 4 - Tade, Alcenat, Tahar și Breeveld - își vor căuta echipe la care să joace de acum. Pentru Tade, lucrurile sunt puțin mai complicate, fiindcă în acest sezon ar mai putea evolua numai la CFR Cluj. Golgheterul României din stagiunea precedentă a jucat în prima etapă pentru ardeleni, înainte să fie luat de Steaua, iar regulamentul FIFA le interzice fotbaliștilor să figureze în meciuri oficiale pentru mai mult de două echipe într-un singur sezon.

STEAUA POATE FI VOTATĂ LA PREMIILE DIGI SPORT, CATEGORIA "ECHIPA ANULUI"!