• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Steaua a terminat prima parte a sezonului cu două absențe importante în lot, Alex Chipciu și Houssine Kharja lipsind la ultimele meciuri din cauza accidentărilor. Cei doi vor fi însă recuperați până la startul play-off-ului, astfel că vor putea fi pe teren în meciurile care vor decide campioana.

Cei doi sunt în Turcia în primul cantonament al Stelei și se pregătesc separat, dar evoluția lor medicală e îmbucurătoare pentru Laurențiu Reghecampf. Alex Chipciu va putea să joace din cel de-al doilea cantonament, care va începe pe 24 ianuarie, în vreme ce pentru mijlocașul marocan previziunile sunt că va fi refăcut 100% la startul play-off-ului.

Chipciu s-a autoaccidentat pe 29 noiembrie, în disputa cu Astra, din etapa a 19-a, când și-a prins piciorul în gazon și a suferit o entorsă la genunchi, fiind înlocuit după 31 de minute. Recueprarea sa a decurs foarte bine și va putea fi apt pentru ultimele trei etape din sezonul regulat.

Houssine Kharja a suferit o ruptură de ligamente încrucișate la finalul lunii octombrie a anului trecut și după intervenția chirurgicală a început recuperarea, reacționând excelent din punct de vedere medical. Atsfel, el va fi apt să joace la începutul lunii martie, la startul părții decisive din acest sezon.

5 meciuri a jucat Kharja pentru Steaua, oferind două pase de gol

Ultimele 5 meciuri ale Stelei le-a ratat Chipciu, din cauza accidentării