• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo şi Steaua se întâlnesc mâine seară, pe Arena Naţională, de la ora 20:30, în etapa a 18-a a Ligii 1. Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a susţinut azi o conferinţă de presă în care a prefaţat derby-ul contra marii rivale. 

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Tehnicianul vicecampioanei afirmă că se mulţumeşte şi cu un egal şi dezvăluie că nu e îngrijorat de faptul că în ultimele 7 meciuri Steaua nu a reuşit să o învingă pe Dinamo.

"Întotdeauna este un meci cu o încărcătură foarte mare, urmărit de foarte mulți fani, cu o atmosferă frumoasă pe stadion, una în care jucătorii își doresc mereu să evolueze. Mă mândresc cu faptul că nu am niciun eşec contra lui Dinamo pe banca Stelei, de asta merg la muncă în fiecare dimineață. Sper ca și acum să nu pierdem, să încercăm să câștigăm și să avem cât mai multe puncte față de locul doi.

Rezultatele Stelei împotriva lui Dinamo sunt pozitive. Și un egal este bun, depinde de fiecare meci în parte. Ambele echipe vor să câștige, sunt motivate, nu trebuie să faci nimic în plus, așa că nu e o problemă că avem 7 meciuri fără victorie în faţa lor. Nici Dinamo nu ne-a învins. Au o echipă foarte bună, poate câștiga Dinamo, poate câștigăm noi, ceea ce ne dorim foarte mult. Ei au câștigat la Astra, au jucători foarte buni, echipă foarte bună.", a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Dinamo - Steaua, din etapa a 18-a a Ligii 1, se va juca miercuri, 30 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul poate fi vizionat GRATUIT și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro de către abonații RCS-RDS.