• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Mario Camora a devenit o prioritate pentru Steaua, care în acest moment este descoperită în flancul stâng al apărării. Campioana şi CFR negociază preţul de transfer al apărătorului de 29 de ani.

STEAUA ESTE NOMINALIZATĂ LA CATEGORIA CEA MAI BUNĂ ECHIPĂ DIN 2015. INTRĂ AICI ŞI VOTEAZĂ-ŢI FAVORIŢII

Aşa cum Digi Sport v-a anunţat astăzi, Guilherme, fotbalist "renegat" de Becali, este foarte aproape să îşi găsească un angajament în liga secundă italiană, deşi Reghecampf îl inclusese în lotul pentru primul cantonament al iernii, din Turcia. Ca atare, campioana are în acest moment doar două variante pentru banda stângă a apărării - Toşca (folosit fundaş central în ultimul timp) şi Filip (utilizat la închidere) -, astfel că oficialii fac tot posibilul să perfecteze un transfer până la ora plecării în primul stagiu de pregătire.

În acest moment, sunt discuţii pentru Camora, căpitanul CFR-ului, un fotbalist despre care Becali a avut mereu cuvinte de laudă. Negocierile au fost confirmate de impresarul jucătorului, care a menţionat însă că există interes şi din partea unor cluburi din străinătate.

"Steaua este o posibilitate pentru Mario. Este căpitanul lui CFR, un jucător de top şi suntem deschişi la propuneri. Au fost tatonări şi din Turcia, Spania şi Cipru, dar Mario vrea să rămână în România pentru că iubeşte această ţară şi poate să fie şi internaţional pentru România. E un vis al lui", a dezvăluit Sergio Guedes, impresarul jucătorului, pentru Gazeta Sporturilor.

1 milion de euro este cota de piaţă a lui Camora, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de. Acesta este un fotbalist polivalent, putând juca şi ca mijlocaş stânga, dar şi ca fundaş dreapta

"Normal că mă interesează un schimb Cristian Lopez - Tade. Şi cu Camora mă interesează un schimb"
Gigi Becali, înainte de Crăciun, la Digi Sport