• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Steaua i-a transferat până acum pe Mihai Pintilii și pe Alex Bourceanu, dar campania de achiziții va continua, speră cei de acolo. Roș-albaștrii n-au renunțat încă la principala țintă din mercato.

Oficialii celor de la Steaua își doresc un atacant puternic iar Ciprian Marica (30 de ani) reprezintă principala țintă a roș-albaștrilor în acest moment. Internaționalul român, care este liber de contract, trebuie să dea un răspuns zilele viitoare.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a confirmat, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, faptul că Marica poate îmbrăca tricoul bucureștenilor în partea a doua a sezonului.

”Așa cum am mai spus, vom încerca să facem o echipă competitivă cu ce jucători vom avea la dispoziție. Normal ar fi să avem cel puțin un atacant de mare valoare, pentru că ei fac diferența. 

Am vorbit cu Ciprian înainte de a pleca în concediu, este un atacant de valoare al echipei naționale, un jucător important care nu mai are nevoie de prezentare. Sper eu să reușim, dacă nu, vom căuta un alt atacant”, a spus Reghe la Digi Sport. 

Marica nu duce lipsă de oferte în această perioadă, așa că poate alege echipa care-l dorește cel mai mult, după cum a spus. În afară de Steaua și Getafe, și Victor Pițurcă a confirmat că internaționalul român poate ajunge la Al Ittihad.

Vezi mai jos intervenţia lui Reghecampf