• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali s-a întâlnit săptămâna trecută cu reprezentanții Ministerului Apărării, pentru a negocia revenirea campioanei în Ghencea. Acest lucru nu se poate întâmpla din cauza faptului că arena nu mai poate fi omologată, fiind într-un stadiu avansat de degradare.

Lui Becali i s-a spus că echipa nu poate juca acolo pentru că stadionul va intra într-un proces de reabilitare, în vederea Euro 2020, dar ziare.com scrie că, de fapt, motivul e altul. “Presupusa modernizare a stadionului este doar un alibi pentru a ascunde adevărul. Pentru modernizare nu s-a depus nici măcar studiul de fezabilitate la Minister, iar, dacă se va ajunge la reconstrucție, procesul va începe abia în partea a doua a anului 2017.

În realitate, stadionul nu a putut fi omologat și nu mai poate găzdui meciuri de fotbal, pentru ca s-a degradat.", a declarat o persoană din cadrul CSA Steaua, pentru sursa citată.

La începutul lunii martie, CSA a încercat să obțină omologarea arenei, care a fost inspectată de reprezentanți ai LPF, Jandarmeriei și ISU București – Ilfov. S-a stabilit atunci că stadionul nu poate găzdui meciuri din Liga 1. Clubul Armatei nu intenționează să remedieze problemele semnalate, așteptând renovarea arenei în programul de investiții pentru Euro 2020.

În aceste condiții, Steaua poate reveni în Ghencea doar pentru antrenamente, urmând să joace mai departe partidele de pe teren propriu pe Arena Națională, inclusiv în sezonul viitor.