• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Revenirea lui Mihai Pintilii nu va fi forţată de staff-ul tehnic al Stelei. Închizătorul s-a antrenat separat şi a lucrat cu Spatafora, în cantonamentul din Antalya, însă nimeni nu vrea să rişte, având în vedere cât de important e jucătorul în angrenajul echipei.

Unul dintre cei mai constanţi jucători în startul sezonului, Pintilii şi-a reluat antrenamentele mai repede decât anticipa oricine şi se preconiza că, la finalul lui octombrie, va fi din nou la potenţial maxim. Nu va fi cazul, însă, Reghecampf şi staff-ul medical decizând să aibă răbdare cu fotbalistul. O recidivă e posibilă, astfel că Pintilii nu îşi va asuma vreun risc, urmând a intra doar în momentul în care e la 100% din punct de vedere fizic.

Fără jucătorul de 31 de ani, Reghecampf a încercat mai multe formule, Muniru, Achim şi Bourceanu făcând cuplu în linia mediană. Toţi au evoluat în nota echipei, alternând momentele bune cu cele mai puţin inpirate, astfel că revenirea în circuit a lui "Pinti" va fi un mare plus.

Odată cu recuperarea acestuia, Becali e convins că echipa va fi mult mai puternică şi a anunţat încă de acum două săptămâni că staff-ul tehnic va renunţa să mai utilizeze doi închizători. Ca atare, singurul care se va ocupa de distrugerea jocului va fi Pintilii, urmând ca Boldrin, un fotbalist foarte tehnic şi cu o viziune excelentă, să îndeplinească rolul pe care Sânmărtean l-a avut acum câţiva ani la Steaua.

"Dacă vine Pintilii, problemele se rezolvă şi cu primul "11", îl ai pe băiat acolo, îţi oferă siguranţă. Vom vedea al doilea mijlocaş, de creaţie, lângă el", a anunţat optimist Becali, la capătul disputei cu Villarreal, din EL, scor 1-1.

Achim, Moke, Pintilii, Tănase, Aganovic şi Filip sunt cei 6 jucători pe care nu se poate baza Reghecampf în acest moment.