• Cupa României, semifinale, tur: Astra - ACS Poli Timișoara e marți, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1
  • Liga 1, Play-Off, etapa a 7-a: FCSB-Viitorul, luni, pe Digi Sport 1, de la ora 20:30

Steaua şi-a prezentat azi cele nouă noutăţi din lot, însă Reghecampf mai vrea întăriri. Deşi transferul lui Budescu a căzut definitiv, roş-albaştrii speră la Enache. Se pare că Astra nu vrea să accepte oferta din cauza faptului că trebuie să împartă banii cu CS Mioveni.

"V-am zis că suntem interesați să-i cumpărăm pe cei doi (Budescu și Enache - n.r), dar deocamdată nu am reușit să facem asta", a declarat azi Reghecampf într-o conferinţă de presă, exprimându-şi totodată speranţa că negocierile vor avansa.

Becali a dezvăluit în exclusivitate la Digi Sport că varianta "Budescu" a căzut definitiv, însă speră ca Enache - Reghe e impresionat de calităţile fizice ale actualului jucător al Astrei şi insistă pentru el - să ajungă în cele din urmă la Steaua. O explicaţie pentru care oficialii giurgiuveni sunt atât de rigizi în negocierile cu formaţia campioană în ceea ce priveşte achiziţia jucătorului de bandă dreaptă poate fi reprezentată de faptul că suma - 300.000 de euro e oferta roş-albaştrilor - trebuie împărţită în mod egal cu CS Mioveni.

"Pentru Enache trebuia să mă intâlnesc cu Buduru, dar nu a mai venit. Nu ştiu de ce. La Enache mai sper, şi el a făcut artificii ca să vină la Steaua. Am înţeles că Astra are 50-50 cu Mioveni, să vedem ce va fi", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Altfel, Becali s-a înţeles cu Enache în privinţa termenilor contractului, jucătorul dorindu-şi să ajungă sub comanda lui Reghecampf. Însă şansele ca afacerea să se facă sunt tot mai mici: Astra nu are vreun interes să îşi vândă jucătorul la o rivală, în condiţiile în care va încasa doar jumătate din suma de transfer.