• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Steaua se pregăteşte să finalizeze proiectul "Berceni", astfel că din retur atât echipa mare, cât şi echipa secundă se vor pregăti într-o bază modernă. Mihai Stoica a vorbit, în exclusivitate pentru Digi Sport, despre oportunităţile create odată cu mutarea în noua locaţie.

"Exilaţi" din Ghencea, roș-albaștrii s-au văzut în ultimii ani nevoiţi să facă naveta între diferite baze, doar pentru antrenament. O perioadă, Adi Popa&Co s-au pregătit la bazele FRF de la Mogoșoaia sau Buftea, dar și la Clinceni. În ultima perioadă, vicecampioana nu a mai fost nevoită să se mute dintr-un loc în altul, stabilindu-se la Domneşti, însă condiţiile de acolo sunt departe de a fi ideale.

În foarte scurt timp, însă, lucrurile vor intra pe făgaşul normal, Steaua urmând a inaugura baza din Berceni.

Terenurile de antrenament (unde echipa a doua va juca meciurile oficiale) sunt aproape gata şi sunt într-o stare excelentă, urmează să se monteze o instalaţie de nocturnă şi să fie mutat cabinetul medical modern. Acesta se află la Clinceni, fiind înfiinţat la cererea lui Reghecampf, care a vrut să beneficieze de condiţii cât mai apropiate de cluburile mari. Sunt planuri şi pentru ridicarea unei săli de forță, pe care staff-ul o va dota cu echipamente de ultimă oră.

"În retur o să ne prezentăm pe noua noastră bază de la Berceni, unde sper să jucăm şi cu echipa a doua. Sezonul viitor vom avea la echipa secundă ceea ce ne dorim", a explicat Mihai Stoica, într-un interviu acordat Digi Sport.