• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Steaua este aproape să obţină împrumutul lui Hyun-Jun Suk, de la Porto. Informaţia a fost confirmată de Becali, în direct la Digi Sport Special.

Mihai Stoica a fost în urmă cu 2-3 săptămâni în Portugalia pentru a urmări mai mulţi fotbalişti valoroşi, care să rezolve problemele în atacul roş-albaştrilor.

Deja se negociază pentru un vârf, astăzi oficialii Stelei trimiţând o ofertă scrisă în Portugalia, însă marea surpriză poate veni de la Porto. Hyun-Jun Suk, un fotbalist de 24 de ani din Coreea de Sud, nu a reuşit să joace foarte mult în acest sezon pentru "dragoni" şi este aproape să fie împrumutat în Liga 1.

"Astăzi am negociat cu un atacant străin, am trimis oferta. Mai avem o variantă cu un atacant, de la o echipă mare, care să vină împrumut. E un fotbalist mult mai valoros decât ceilalţi pentru care negociem. E unul din Coreea, de la Porto mi se pare. Reghe şi Meme au zis că e cel mai bun dintre toţi. Vine împrumut, cu drept de cumpărare. Vă daţi seama, îl folosesc un an şi îl dau înapoi", a spus Becali, la Digi Sport.

În vârstă de 24 de ani, Suk Hyun Jun este un adevărat turn de control. Produs al şcolii de fotbal a lui Ajax - a evoluat la Amsterdam pentru juniori şi echipa mare până în 2011 -, vârful a impresionat la Vitoria. Graţie celor 9 goluri în 16 partide acum două sezoane, el a intrat pe radarul lui Porto, care l-a achiziţionat pentru aproximativ două milioane de euro.

A jucat în stagiunea recent încheiată în nouă partide pentru Porto, marcând un gol. Staff-ul tehnic crede că doar în măsura în care acesta va evolua constant, jucătorul din Coreea poate creşte şi, ca atare, îi surâde varianta unui împrumut la Steaua.

Vezi mai jos câteva imagini cu atacantul care a înscris trei goluri în opt partide pentru Coreea de Sud

Vine şi Golubovic

Pe lângă jucătorii mai sus menţionaţi, Steaua îl va aduce, foarte probabil, şi pe jucătorul lui CSMS Iaşi Bojan Golubovic. Acesta se află la final de contract cu gruparea moldavă şi va semna din postura de jucător liber de contract.

"Şi pe Golubovic îl vrem. Vine mâine să negociem", a mai spus Becali.