• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Jucătorii Stelei îşi vor alege un nou căpitan în al doilea cantonament al iernii (24 ianuarie - 7 februarie, în Kadriye, Turcia).

Laurenţiu Reghecampf pare să îşi dorească un nou lider în vestiar, considerând probabil că Fernando Varela este cu gândul la transfer. Cel mai probabil, tehnicianul ar vrea ca unul dintre jucătorii pe care i-a antrenat în primul mandat - "suspecţii de serviciu" sunt Bourceanu şi Pintilii - să poarte banderola pe braţ.

Informaţia a fost confirmată de antrenor în cadrul conferinţei de presă de azi, menţionând că i se pare mai potrivit ca un căpitan să fie ales dintre fotbaliştii care evoluează la mijlocul terenului.

"În al doilea cantonament voi vorbi cu jucătorii despre asta. Mie îmi place ca liderul echipei să fie la mijlocul terenului. Varela este un căpitan bun la Steaua, să vedem ce decid jucătorii", a recunoscut Reghecampf.

Fernando Varela a devenit căpitanul Stelei în vara anului trecut, după transferul lui Tănase în China. "Este o onoare să fiu căpitan la Steaua, cea mai mare echipă din România. Acest moment îmi va rămâne în inimă", spunea apărătorul de culoare la vremea respectivă.

Având în vedere prieteniile din vestiarul campioanei, sunt şanse minime ca Varela să fie mandatat de colegi să poarte banderola.