• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Unul dintre posturile descoperite ale lui Mirel Rădoi la Steaua este cel de fundaş stânga, acolo unde se poate baza doar pe Guilherme, după ce Alin Toşca a fost reprofilat în fundaş central.

Astfel, campioana a pus ochii pe Nuno Pinto, fostul jucător al Astrei Giurgiu, pentru care a jucat în returul sezonului trecut. Conform record.xl.pt, oficialii bucureşteni au fost prezenţi pe "Dragao", la partida dintre FC Porto şi Setubal (2-0), meci în care ţinta Stelei a fost integralist la echipa oaspeţilor.

Problema grupării roş-albastre este că va avea concurenţă puternică pentru achiziţionarea în această iarnă a lui Nuno Pinto. De el e interesată şi echipa de pe primul loc din liga a doua franceză, Metz, care şi-a trimis de asemenea reprezentanţi la meciul cu Porto.

Pinto a ajuns la Setubal în iulie 2015 şi are contract cu echipa de pe locul 6 din Liga Sagres până în vara lui 2017. Jucătorul este cotat de site-ul de profil transfermarkt.de la 400.000 de euro.

Nuno Pinto a început fotbalul profesionist la Boavista şi a mai jucat în carieră pentru Vilanovense, Trofense, Nacional, Levski, Tavriya, Astra şi Setubal.