• Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30. În aceeaşi zi vă oferim şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30

Unul dintre posturile descoperite ale lui Mirel Rădoi la Steaua este cel de fundaş stânga, acolo unde se poate baza doar pe Guilherme, după ce Alin Toşca a fost reprofilat în fundaş central.

Astfel, campioana a pus ochii pe Nuno Pinto, fostul jucător al Astrei Giurgiu, pentru care a jucat în returul sezonului trecut. Conform record.xl.pt, oficialii bucureşteni au fost prezenţi pe "Dragao", la partida dintre FC Porto şi Setubal (2-0), meci în care ţinta Stelei a fost integralist la echipa oaspeţilor.

Problema grupării roş-albastre este că va avea concurenţă puternică pentru achiziţionarea în această iarnă a lui Nuno Pinto. De el e interesată şi echipa de pe primul loc din liga a doua franceză, Metz, care şi-a trimis de asemenea reprezentanţi la meciul cu Porto.

Pinto a ajuns la Setubal în iulie 2015 şi are contract cu echipa de pe locul 6 din Liga Sagres până în vara lui 2017. Jucătorul este cotat de site-ul de profil transfermarkt.de la 400.000 de euro.

Nuno Pinto a început fotbalul profesionist la Boavista şi a mai jucat în carieră pentru Vilanovense, Trofense, Nacional, Levski, Tavriya, Astra şi Setubal.