• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Ciprian Deac e tot mai aproape de Steaua. Chiar dacă Gigi Becali a declarat că transferul se va face la vară, sursele Digi Sport anunță că mijlocașul CFR-ului a fost contactat de steliști, care i-au cerut să vină la negocieri în următoarele două zile.

Iuliu Mureșan nu neagă posibilitatea ca jucătorul său să fi fost contactat pentru o eventuală mutare.

”Cu mine n-a vorbit nimeni, deci nu știu. Cu el probabil s-a vorbit. Acum, înainte de meci nu cred că este un subiect. Eu am văzut numai niște declarații, nici nu am întrebat. Nu era momentul.

Luni o să vorbim. El are contract încă 2 ani și vom vedea la vară. Înainte de ultima etapă sau penultima ne gândim la așa ceva, acum nu este momentul”, a comentat președintele feroviarilor, pentru Digi Sport.

Citește și:

Chiar dacă mijlocașul de 31 de ani are contract pe încă doi ani cu CFR, acesta are o clauză care îi permite să plece oricând de la club. Ciprian ar urma să primească un salariu lunar de 15.000 de euro, unul mult mai mare decât cel pe care îl are în Gruia.

CFR Cluj, Oțelul, FC Schalke, Rapid, Aktobe și Tobol sunt echipele la care a jucat Deac de-a lungul carierei.

700.000 de euro este cota de piaţă a lui Deac, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de