• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

În ziua marelui derby, Dinamo - Steaua, foștii internaționali Ilie Dumitrescu și Gabi Balint au analizat pentru Digi Sport jocul formației antrenate de Laurențiu Reghecampf, iar concluzia experților a fost una singură - Steaua nu mai are identitate în joc.

LIVE VIDEO& TEXT AICI

Dezamăgit de prestațiile echipei sale de suflet din ultimul timp, Ilie Dumitrescu consideră că principala problemă a roș-albaștrilor este lipsa jucătorilor de valoare și este convins finanțatorul Stelei va investi masiv în pauza de iarnă.

”Înainte, Steaua controla jocul, avea posesie. Acum nu mai are același lot, nu este simplu pentru antrenor. Steaua tot timpul a avut identitate, a condus jocul, a avut mereu un joc spectaculos. Cred că în iarnă Gigi Becali va investi. Sunt convins că din iarnă Steaua va arăta diferit”, a declarat fostul Ilie Dumitrescu.

De aceeași părere este și Gabi Balint, care consideră că jucătorii aduși în vară nu se ridică la nivelul celor care au plecat.

”Când vrei să recuperezi mingea sus trebuie să ai jucători. Boldrin, De Amorim, nu sunt jucători agresivi, sunt jucători buni cu mingea, dar nu fac faza defensivă. Înainte, îl aveai pe Chipciu care îți alerga, mai aveai un Stanciu. Steaua nu are jucători agresivi, nu are jucători care să poată recupera mingea”, a spus și Gabi Balint.

Deși susține că Steaua nu mai are identitate, Ilie Dumitrescu vede echipa antrenată de Reghe favorită în ”eternul derby” și mizează pe orgoliul jucătorilor.

”Jucătorii de la Steaua știu să joace meciurile importante, se mobilizează foarte bine la meciurile importante. Eu mizez pe o victorie a Stelei”, a încheiat Dumitrescu.

Dinamo - Steaua, din etapa a 18-a a Ligii 1, se va juca miercuri, 30 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul poate fi vizionat GRATUIT și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro de către abonații RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate ÎN TIMP REAL pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT