• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua are mari probleme de lot înaintea partidei cu FC Zurich, din Grupa L, una extrem de importantă pentru calificarea în primăvara europeană a Europa League. Laurențiu Reghecampf este nevoit, din nou, să improvizeze pentru că Gabriel Enache mai are o etapă de suspendare iar Moke este în continuare accidentat.

De altfel, de la începutul sezonului, Steaua nu a apucat să joace două meciuri la rând cu aceeași formulă și din cauza accidentărilor succesive. Încet-încet, însă, vicecampioana își recuperează ”răniții”, astfel că pe final de an, în afara lui Florin Tănase, a cărui revenire se va produce cel mai devreme în aprilie 2017, Reghe va avea la dispoziție toți jucătorii.

Cea mai importantă revenire a momentului, în opinia conducătorilor, este cea a lui Mihai Pintilii.

”Pintilii este bine, lovește mingea nu mai are dureri, dar trebuie să ținem cont că absența lui este îndelungată. Dacă Achim și Moke vor reveni în două săptămâni, Aganovic chiar mai devreme, sper ca Pintii să poată juca de pe 20 noiembrie.

Asta ar însemna că ar mai avea o lună de jocuri, dintre care două vor fi în grupele Europa League și sper să contribuie și el la calificarea în primăvară”, a spus MM Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor pentru Digi Sport

În aceste condiții, Pintilii are șanse să joace în returul cu Osmanlispor, de la București, meci programat pe 24 noiembrie și în cel cu Villarreal, din deplasare, ultimul al Grupei L, care se va juca la 8 decembrie.

Revenind la meciul cu FC Zurich, care se va disputa joi, 20 octombrie, de la ora 20:00, pe Arena Națională, și care va fi transmis în format LIVE TEXT pe digisport.ro, Reghe se va putea baza și pe Aganovic.